DOMOV
KERAMIKA
SANITARNA OPREMA
ARMATURE
WELLNESS

3 - 6 mm

Kot prvi v Sloveniji se že od same iznajdbe nove tehnologije ukvarjamo s prodajo in razrezom ultra-tanke keramike, izdelane po najnovejši tehnologiji, ki omogoča debelino od 3mm ter velikost do 3000x1000mm. Poleg Kerlita (Plus), ki je oral ledino na področju ultra-tanke keramike, vam nudimo še produkte SlimTech, Laminam, Panaria in ZER0.3. Vsi se ponašajo z izjemnimi karakteristikami in so primerni tako za stenske obloge, kot za talne obloge, saj so lahko ojačani s »fiber-glass« strukturo. Zaradi izjemnih dimenzij in neverjetne lahkosti so primerni tudi za bolj zahtevno uporabo, na primer za fasade ali obloge na pohištvu.

Nudimo tudi keramiko, izdelano po klasični tehnologiji, ki zaradi zadnjih izboljšav omogoča velikosti do 1200x1200mm pri debelini 4,7mm (Ariostea).


9 - 11 mm

Dobavljamo tudi keramiko klasične debeline 9 do 11mm in standardnih velikosti proizvajalcev Ariostea, Panaria, Love, Atlas Concorde in Lea.


14 mm

Na voljo je tudi keramika proizvajalca Cotto d'este, ki se ponaša z debelino 14mm in vrhunskimi karakteristikami po vseh standardih v dimezijah do 900x900mm. Primerna je za talne obloge v kombinaciji s stensko ultra-tanko keramiko, saj je dobavljiva v enakih barvah in strukturah kot slednja.


MOZAIKI

Ponujamo mozaike svetovno znanega proizvajalca Trend.